Menu

Over FreeVoice Connect

Wij zijn FreeVoice Connect. Ons hartelijke team werkt elke dag in ons kantoor in Lunteren. Dit bedrijvige dorp ligt in het midden van Nederland. Kom je naar ons toe met de auto? Neem dan op de A30 afslag Lunteren. Dan ben je al bijna op Industrieterrein De Stroet waar je ons aantreft.

VeraDe drijvende kracht is Vera Hogewoning. Zij heeft de leiding over het bedrijf. Jarenlang voerde zij de regie over het office management in een bedrijfsverzamelgebouw. Dit maakte haar tot een doorgewinterde professional. Zie FreeVoice Connect maar gerust als haar virtuele bedrijfsverzamelgebouw.

Vera’s ondernemersles is het uitgangspunt voor ieder bedrijf vandaag de dag. Eenvoudig en krachtig. “Alle business begint met bereikbaarheid”. Dus kom in actie en regel vandaag nog jouw bereikbaarheid tot in de puntjes.

Bereikbaarheidsgarantie Freevoice

Bij onze producten FreeVoice Connect Premium en FreeVoice Connect Plus krijg je van FreeVoice onze bereikbaarheidsgarantie. Dat betekent gegarandeerd altijd bereikbaar zijn, ongeacht of je ziek bent, in vergadering zit of op vakantie bent. Onze telefonistes staan je klanten professioneel te woord, uiteraard gebruiken we daarbij jouw bedrijfsnaam. Zo kun jij je bedrijf met een gerust hart achterlaten.

Let op: heb je gekozen voor het FreeVoice Connect Basic pakket? Dan geldt onze bereikbaarheidsgarantie niet.

FreeVoice B.V.

Naast FreeVoice Connect helpen wij ondernemers ook als het gaat om telefoondiensten en/of secretariele diensten.  Dat doen we uit naam van FreeVoice Antwoordservice.  Tot slot, zorgen wij voor meer omzet met een database op maat als hooggekwalificeerde FileMaker ontwikkelaar.  Lees er meer over op defmontwikkelaar.nl.

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl