Menu

Je vaste nummer gekoppeld aan je mobiel

Ook mobiel via een vast telefoonnummer bereikbaar en ook mee uitbellen

Hoewel vrijwel iedereen over een mobiele telefoon beschikt, zijn veel bedrijven nog gewoon bereikbaar via een vast nummer. Vertrouwd voor vaste klanten en het draagt zeker bij aan een professionele uitstraling. Ben je een kleine ondernemer en heb je niet de beschikking over iemand die altijd op kantoor de telefoon aanneemt, dan is een doorschakeling van de vaste lijn naar jouw mobiel een uitkomst. Wij regelen dat voor je met onze Freevoice Connect service.

Hoe werkt Freevoice Connect?

De techniek achter de Freevoice Connect is heel simpel: jouw bedrijf wordt aangesloten op een eigen digitale telefooncentrale. Daarin regelen we dat alle binnenkomende gesprekken via het vaste nummer uit komen op je mobiel, computer of bureautoestel. Op die manier mis je geen enkel gesprek en kun je je mobiele nummer bovendien privé houden.

Bellen vanaf vaste lijn

Via Freevoice bel je vanaf je smartphone met een speciale app. Je belt uit met je vaste telefoonnummer, vanaf je mobiel. Daarmee lijkt het dus alsof je gewoon vanaf kantoor belt. Handig, want op die manier kun je op elke plek je business op professionele wijze draaiende houden.

Flexibel

Via de Freevoice Connect service geef jij aan hoe je het telefoonverkeer wilt regelen. Wel doorschakelen, tijdelijk niet, een telefoonassistente inzetten die het telefoonverkeer helemaal afhandelt als je in vergadering zit; het kan allemaal. Meer weten? Neem contact op met de specialisten van Freevoice voor advies op maat.

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl