Menu

Het belang van goede belnotities

Ken je dat? Een van je collega’s heeft de telefoon opgenomen en heeft een terugbelnotitie bij jou neergelegd. Wat de naam van de beller was en waarvoor hij of zij belde, dat weet je collega echter niet meer. Je belt terug en als je hoort wie het is, moet je even schakelen. Kies je voor een van onze telefonistes dan behoren dit soort situaties tot het verleden.

FreeVoice Connect en het aannemen van de telefoon

Ga je binnenkort op vakantie of ben je gewoonweg benieuwd wat onze telefonistes voor jou kunnen betekenen? Onze telefonistes zijn specialisten als het aankomt op het aannemen van de telefoon. We nemen de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam en geven je bij twee van onze drie pakketten onze bereikbaarheidsgarantie. Dat wil zeggen dat wij er garant voor staan dat de telefoon altijd wordt opgenomen en netjes wordt afgehandeld. Je bedrijf is in uitstekende handen als jij tijdelijk de telefoon niet kunt opnemen vanwege vakantie, ziekte of een andere reden.

Het belang van goede belnotities

Notities tijdens het telefoongesprek

Tijdens het telefoongesprek maken we notities zodat als we een terugbelverzoek neerleggen voor je, je precies weet wie je terugbelt en waar het over gaat. We noteren niet alleen de naam en het onderwerp van het gesprek, ook geven we aan of het gaat om een zakelijke of particuliere klant en naar wie of wat er specifiek is gevraagd. Mocht de beller zelf terug willen bellen, dan geven we dat natuurlijk ook aan. Is het mogelijk om een belscript op te stellen voor de gesprekken, dan doen we dat in overleg. Professionele telefoonbeantwoording is een vak, waarin onze telefonistes gespecialiseerd zijn.

Extra diensten

Naast de telefoonbeantwoording kun je onze telefonistes ook nog inschakelen voor andere taken. Denk aan telefonische intakegesprekken, afhandelen van klachten of het aannemen van bestellingen. Ook het maken van afspraken en het bijhouden van je agenda kun je aan ons overlaten. Niet voor niets noemen wij onze telefonistes ook wel virtuele assistenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons eens een belletje en ontdek het direct zelf!

Bel naar 088 – 88 33 000 of stuur ons een e-mail via ons contactformulier op de:

Contactpagina

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl