Menu

Haal meer uit je kantoor met VoIP

Met een VoIP dienst, dus bellen via het internet, verhoog je niet alleen je bereikbaarheid. Het biedt nog tal van andere voordelen waar jouw business profijt van heeft. Zo stelt VoIP jou en je collega’s in staat tijd-, plaats en apparaatonafhankelijk te werken. Handig als jullie kantoor is ingericht met flexplekken. Of als je veel thuis werkt of erg veel onderweg bent voor je werk. Je kunt je zaken daardoor overal netjes afhandelen.

VoIP voor efficiënte workflow

Deze VoIP technologie maakt ook het contact tussen collega’s makkelijker, want met een paar klikken chat je met de medewerkers van een andere vestiging of jullie kunnen met een team een live vergadering beleggen. Dat zorgt voor een veel efficiëntere workflow. Bovendien kunnen er direct koppelingen worden gemaakt met CRM systemen waardoor je tijdens een gesprek automatisch alle klantgegevens bij de hand hebt en heel eenvoudig agenda’s en adresboeken met elkaar deelt. Zo is jullie informatie altijd up to date.

Telefoonsysteem op maat

VeraVia Freevoice wordt een VoIP dienst volledig op maat ingericht. Uiteraard volgt eerst een inventarisatie van jullie wensen en controle van de draaiende techniek. Daarbij is er keuze uit verschillende pakketten, met als start de Freevoice Basis waarbij het telefoonverkeer volledig wordt gedigitaliseerd en koppelingen worden gemaakt. Wil je het telefoonverkeer tot in de puntjes hebben geregeld, kies dan voor een Premium pakket waarbij onze telefonistes ook kunnen bijspringen als er niemand op kantoor beschikbaar is voor telefoonaanname en die ook allerlei opvolgende secretariële werkzaamheden kunnen verrichten. Er is wat dat betreft veel mogelijk om jouw onderneming professioneel te runnen!

Meer informatie

Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan waarin we graag vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl