Menu

FreeVoice Connect Premium

Jouw bellers verdienen een professioneel antwoord, altijd en overal. Zelfs als je niet bereikbaar bent! Dat regel je met FreeVoice Connect Premium. Dat is betrouwbare techniek, een perfect routeplan voor je inkomende gesprekken en een gespreksbeantwoording op maat. Want als je bereikbaar bent, draait je business door!

Natuurlijk neem je zoveel mogelijk zelf op. Maar wat als je ziek bent, in vergadering zit of op vakantie bent? Ook dan wil je een ieder die naar jouw bedrijf belt belonen met een echt gesprek. Freevoice Connect brengt telefonistes en techniek samen voor de allerbeste bereikbaarheid van jouw bedrijf.

Hoe het werkt

Stap 1. Aansluiten
Je totale telefoonverkeer digitaliseren we. Je ontvangt een eigen telefooncentrale in de cloud. Vanaf nu gaan al je gesprekken via internet. Deze techniek heet Voice Over IP (VOIP). Veilig, betrouwbaar en vooral ontzettend handig. Meer informatie over VOIP.
Stap 2. Routeplan
Dan gaan we om de tafel. Hoe vaak wil je dat wij bijspringen? Elke ochtend tot 10 uur? Of wil je dat wij opnemen als de telefoon na twee keer overgaan nog niet is opgenomen? Met speciale software stellen we in welk gesprek waar naartoe moet. Daarbij krijg je een app op je mobiele telefoon. Vanuit deze app is het ook mogelijk om via je mobiel te bellen vanaf je vaste nummer.
Stap 3. Gespreksbeantwoording
We pakken op, en dan? Natuurlijk beantwoorden we de inkomende gesprekken voor jou met de naam van jouw bedrijf. Is het voldoende als we alleen een terugbelverzoek noteren? Misschien kunnen we je met meer van dienst zijn. Zo doen wij onder meer telefonische intakegesprekken, handelen klachten af of nemen bestellingen aan. Is het mogelijk om bepaalde gesprekken te doorlopen volgens gestandaardiseerde processen? Wij denken hierin graag met je mee.
Stap 4. Actie!
Alles werkt, alles is besproken: we kunnen live! Omdat het telefoonverkeer is gedigitaliseerd, is schakelen of aanpassen heel makkelijk. Een extra aansluiting, meer of minder bijspringen; alles is mogelijk. Met korte lijnen en persoonlijk contact groeit jouw bereikbaarheidsplan mee met je bedrijf.

Heb je geen behoefte aan ondersteuning van telefonistes, maar wil je jouw telefoonverkeer wel digitaliseren? Kies dan voor FreeVoice Connect Basic.

Wil je wel altijd bereikbaar zijn, maar alleen zo nu en dan gebruik maken van onze telefonistes? Wellicht heb je dan voldoende aan ons pakket FreeVoice Connect Plus.

Bereikbaarheidsgarantie

Tarieven FreeVoice Connect Premium

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl