Menu

FreeVoice Connect Plus

Kun je zo nu en dan niet zelf opnemen? Met FreeVoice Connect Plus is je bereikbaarheid toch goed geregeld. Je geeft zelf aan wanneer het nodig is dat wij bijspringen. En in het geval van een storing gaat dit zelfs automatisch. Je schakelt simpel en snel dankzij de digitale telefooncentrale.

Het kan altijd een keer voorkomen dat je zakelijke oproepen niet kunt beantwoorden. Soms onverwachts in geval van ziekte of een ongeluk. Maar ook in voorziene situaties, zoals tijdens een bruiloft of een korte vakantie. Voor deze momenten biedt FreeVoice Connect Plus een oplossing. Onze telefonistes nemen de bereikbaarheid incidenteel van je over: handmatig op aanvraag en automatisch bij storingen. Dat is onze bereikbaarheidsgarantie.

Hoe het werkt

Stap 1. Aansluiten
Wij stellen precies in welke oproep op welk toestel moet binnenkomen. Standaard beantwoord je de inkomende gesprekken zelf.
Stap 2. Aanmelden
Je geeft het met een kort berichtje aan ons door als je onze ondersteuning wilt. Omdat alles via ons is ingesteld, is het een fluitje van een cent om oproepen om te leiden: naar onze telefonistes! Omdat je klant bij ons bent, zijn al je wensen en bedoelingen van jouw organisatie bij onze dames bekend. Aan- en afmelden van de extra ondersteuning is zo gepiept.
Stap 3. Gespreksbeantwoording
Wij zien het direct als een oproep voor jouw organisatie bij ons binnenkomt. We begroeten de beller dan direct met de naam van jouw bedrijf. De beller heeft niet door dat hij of zij beantwoord wordt door een telefoniste van FreeVoice. Onze telefoniste helpt op de vooraf afgesproken manier of geeft een terugbelverzoek aan je door.

Je kunt FreeVoice Connect Plus zien als een bereikbaarheidsverzekering, aanvullend bij onze goede telefoontechniek: Voice Over IP (VOIP). Onze VOIP-diensten leveren wij vanuit aanbieder Xelion.

Misschien is het voor jouw organisatie verstandiger dat onze telefonistes standaard ondersteunen bij je inkomende telefoonverkeer. Neem dan ons volledige pakket FreeVoice Connect Premium.

Bereikbaarheidsgarantie

FreeVoice Connect Plus Tarieven

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl