Menu

Extra business via FreeVoice Connect

FreeVoice Connect levert jou extra business op. Dat doen we met onze bereikbaarheidsgarantie! Dat betekent dat jij altijd bereikbaar bent, zelfs als je niet aanwezig bent. Hoe dat in zijn werk gaat? Onze telefonistes nemen de telefoon voor je aan. Dat doen wij op afstand, in naam van jouw bedrijf. Je bereikbaarheid is gegarandeerd, ongeacht of je nu op vakantie bent, in een vergadering zit of even snel een boodschap moet doen.

Extra business via FreeVoice Connect

VoIP

Voordat wij de telefoon voor je aannemen, sluiten we je aan op een digitale, professionele telefooncentrale. Dat wil zeggen een telefooncentrale in de cloud. Een ander woord hiervoor is VoIP: Voice over IP, dus als je telefoongesprekken gaan via internet. Dat is niet alleen heel handig, ook bespaart het kosten.

Keuze uit drie pakketten

Lijkt het je een fijn vooruitzicht om te bellen via een spiksplinternieuwe, digitale telefooncentrale? Wil je het opnemen van de telefoon uitbesteden, met name na de drukke decembermaanden? Heb je als goede voornemen het dit jaar anders aan te pakken en meer te werken aan je bereikbaarheid? Dan raden we je een van onze drie pakketten aan.

  • FreeVoice Connect Basic: Kies je alleen voor de professionele telefooncentrale, dan adviseren wij je het pakket FreeVoice Connect Basic af te sluiten. Met behulp van een app op je telefoon, maken we het mogelijk voor je dat je vanaf je mobiele nummer met je vaste telefoonnummer kunt bellen. Gewoon via internet, dus geen gedoe met draden, snoeren en een telefooncentrale in de kast. Alles wordt digitaal aangestuurd via ons. Er verandert dus niets bij je op kantoor.
  • FreeVoice Connect Plus: wil je naast een telefooncentrale in de cloud af en toe gebruik maken van de telefonistes van FreeVoice Connect? Dan is ons Pluspakket de juiste keuze voor je. Van te voren stellen we in op welk nummer welke oproep binnen moet komen. Standaard beantwoord je je telefoontjes zelf. Wanneer je van onze diensten gebruik wilt maken, stuur je eenvoudig even een berichtje en onze dames nemen het van je over.
  • FreeVoice Connect Premium: dit is het meest uitgebreide pakket. We sluiten je eerst aan op de telefooncentrale in de cloud en gaan dan in gesprek om een perfect routeplan op te stellen. Jij geeft daarbij aan wanneer je wilt dat wij de telefoon voor je opnemen.

Zowel FreeVoice Connect Plus & FreeVoice Connect Premium  hebben onze bereikbaarheidsgarantie.

Benieuwd naar een van onze pakketten of direct afsluiten? Neem contact met ons op via 088 – 88 33 000. Onze telefonistes gaan graag met je in gesprek. Liever een berichtje sturen? Gebruik ons contactformulier.

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl