Menu

Bereikbaarheidsgarantie

Voor elk bedrijf is een goede bereikbaarheid onontbeerlijk. Want vaste klanten en nieuwe opdrachtgevers persoonlijk te woord staan, draagt in grote mate bij aan je professionaliteit. Met onze bereikbaarheidsgarantie heb je dat prima geregeld: als je even ongestoord wilt vergaderen of denkt aan een paar dagen vakantie, nemen onze telefonistes de telefoonbeantwoording gewoon van je over.

Altijd telefonisch contact met de bereikbaarheidsgarantie van FreeVoiceConnect

Onze FreeVoice diensten zijn te beschouwen als jouw persoonlijke online receptie; onze telefonistes nemen het telefoonverkeer van je over zodra je je telefoon naar ons doorschakelt. Of dat gebeurt automatisch als je kampt met een telefoonstoring. Zo ben je er altijd gerust op dat je klanten iemand namens jouw bedrijf aan de telefoon krijgen. En doordat we een script hebben klaarliggen, weten onze telefonistes precies wat ze moeten zeggen, welke gegevens ze moeten registreren en kunnen ook voor jou ook terugbelverzoeken noteren, afspraken inplannen of vervolgacties uitvoeren, zoals documentatie toesturen.

Hoe werkt het?

Onze bereikbaarheidsgarantie zit inbegrepen in onze FreeVoice Connect Plus en FreeVoice Connect Premium service. Je telefoonverkeer loopt dan via de cloud voor zowel je vaste als mobiele nummer, oftewel via VOIP. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je alle gegevens van de gesprekken nauwkeurig kunt bijhouden, maar het vergt ook geen ingewikkelde aansluiting op je kantoor. Verder betaal je alleen de licentiekosten en de gesprekstikken of koopt die voor een vast maandbedrag af.

Meer informatie

Kortom, met onze bereikbaarheidsgarantie geniet je niet alleen van alle vrijheid als ondernemer, het biedt je bovendien alle kansen om je zaken op een kostenefficiënte manier naar een hoger niveau te tillen. Wil je weten wat onze assistenten voor je kunnen betekenen? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak met ons, bel 088 – 88 33 000 of vul het reactieformulier in.

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - FreeVoice Connect

Website laten maken? SiteToGo.nl